Mr. White en öndeki yeşil kravatlı galibadalamper yazdı:Adeta Reservoir Dogs, Pulp Fiction’dan bir sahne.

Mr. White en öndeki yeşil kravatlı galibadalamper yazdı:Adeta Reservoir Dogs, Pulp Fiction’dan bir sahne.
dalamper yazdı:Adeta Reservoir Dogs, Pulp Fiction’dan bir sahne.
aybars_batur yazdı: ↑31 May 2017, 00:12 8 Nisan'da Yenikapı miting alanında çekilmiş 2 fotoğrafta PÖH personelinin yanı başında M82A1 gördüm.
İhtisasım olmadığı için soruyorum: Şehir içinde kalabalık bir miting alanında bu kalibre bir silah nasıl bir fayda sağlar?
Ben de anlam veremedim.Tahmini olan yada bilen biri çıkar umarım.İhtisasım olmadığı için soruyorum: Şehir içinde kalabalık bir miting alanında bu kalibre bir silah nasıl bir fayda sağlar?
Karşıdaki gemilere teknelere sıkacaklar zaar..aybars_batur yazdı: ↑31 May 2017, 18:54 Ben de anlam veremedim.Tahmini olan yada bilen biri çıkar umarım.
Risk algısına bağlı olarak ABD başkanına da şehir içinde M249 SAW makineli tüfekleri ile silahlanmış USSS CAT personeli eşlik ediyor, sadece bunu bizimki gibi alelade değil panelvan tipi araçların içinde lomboz veya sunroof gibi bölgelerden ateşlemek sureti ile yapıyorlar...
Renklerden haz etmeyen devlet büyüğümüz için baya masrafa girilecek anlaşılan da tamam renkleri değiştirdiniz neden deseni de değişitirdiniz. Ne güzel deseni vardı.
Fotoğraftaki şahıs CAT personeli değil ama yeri geldiğinde yakın koruma görevlerine destek veren ve bu nedenle cumhurbaşkanlığı forsu kullanan Ankara Şube'ye bağlı Polis Özel Harekat personeli. Bereye dikkat edin zira PÖh ün kullandığı koyu yeşil renginde, CAT ların bere siyah, büyük olasılıkla kamuflajını da hususi orak tedarik etmiştir yada başka bir dağıtım olmuştur...
Bizim burada bu konuyu tartışmamız bile saçmaydı aslında, çünkü CAT personeli de elinde uzun namlulu 4 kg luk 7.62 silahla dolaşmak istemez yakın koruma amaçlı, ha ne oldu reis rest çekti ertesi gün elinde artistlik yaptığı firmanın silahıyla korumaları dolaşsaydı abes kaçardı birazda reklam yapmak dı sonuçta %50 biliyor mu ki bu iki silah arasındaki farkı . Muhtemelen MKE nin acizliği üretim yapmasının tembelliği elde hazır 55 olmadığından 76 lar verildi. Sürekli kullanacaklarından değil yani.
Çok teşekkür ederim hocam.koşan hollandalı yazdı: ↑11 Kas 2017, 10:00 En nihayetinde o dalgaların bir yöne yöneltilmesi gerekiyor. Dronlar genelde küçükler ve çok yakında da uçamayabilirler, dürbün dronu izlerken önemli.