Rauf Denktaş'ın Kıbrıs Barış Operasyonu gecesi yaptığı efsane konuşmayı youtube'dan buldum. Gazetelerle beraber gerçekten güzel bir şekilde işlenmiş;
[youtube]IaCyCV_tWgQ[/youtube]

Kıbrıs Barış Harekatı'nın 40. Yıldönümü
- Komutan Logar
- Süvariler
- Süvariler
Yani biraz daha kontrol etmeseydiniz ABD istedi biz yaptık diyecektiniz bence. Kıbrıs konusu hassas bir konu. Yediğimiz ambargo askıya alınan ABD üslerini de hesaba katmanızı isterim.
Ayrıca babası hava indirmede yer alan bir gazi çocuğu olarak da belki yersiz ama benim de hassas olduğum bir konu.
Geçen İngiltere de yaşayan bir tanıdığım "gereksiz di" demişti. Ölen ailelerden bahsetmeden. Çok sevdiğiniz (evet kendisi kraliçe victoria'nın büstünü evinde bulunduruyor) İngiltere'nin Falkland adaları savaşından daha anlamlıydı dedim baktı kaldı. Sanırım o savaşı bilmiyor.
-
- Akıncılar
Engin Alan?
-
- Süvariler
- Süvariler
Kıbrıs Barış Harekatı'nın 40. Yıldönümü
Geçenlerde bir videoya rast geldim Maraş'ta Barış Harekatı esnasında güya Türk Hava Kuvvetleri tarafından bombalanan bir otel hakkında. Otelciler otel tepesine Birleşik Krallık bayrağı asmışlar ve dolayısıyla kendilerini güvende sanıyorlarmış. Bu bombalama hakkında bir bilgiye ulaşamadım yanlış istihbarat sonucunda mı vurulmuş yoksa içinde saklanan değerli bir hedef mi vardı?