Gümüşhane PÖH

Mitinglerden

Gaziantep'te uyuşturucu operasyonu

musti yazdı: ↑26 Nis 2017, 21:08
Geçenlerde galiba Diyarbakırda olması lazım yakın mesafeden zırhlı araçlara ateş edilip molotof atılmış. Gerçi bir çok aracın üzerinde atış mazgalı var ama bunlarla karşılık verilemiyormuş.
Çünkü tabancaların sürgüleri hareketli olduğu için bu mazgallara çarpıyormuş. Tabancalara zarar veriyormuş. Diğer silahlarda herhalde büyük geliyor ve bu mazgallardan karşılık verilemiyormuş. Özellikle şöför mazgal kullanışsızmış.
Çünkü aracın içi çok dar. O mazgalı kullanmak mümkün olmuyor. Personel kapıyı açmak durumunda kalıyor böylece zırh korumasından muaf kalıyor. MP5 yada kardeşi K serisi bu mazgallar için pek kullanışlı değillermiş. O yüzden personel kullanmıyormuş. Üzerindeki nişan halkası sokmada çıkarmada takılıyormuş. Biraz iride geliyormuş galiba
Benim aklıma çare olarak İsrailde yapılan micro uziler geliyor. Araç içinden mazgaldan yakın mesafe caydırıcı atış için yeterinde küçükler. Biraz daha uzun bir çıplak namlu ile bayağı iş yaparlar. Tek elle hakimiyetleri mümkün. Mesela şöför aracı kullanırken diğer eliyle atış imkanı var.
Tabi bundan TSK da yararlanmalı. Gerçek savaşlarda mesela tanklar, ZPT , ZMA yakın savunmada çok zayıftırlar. Onlar içinde idela yakın savunma aracı olurlar.
Minebea 9mm para MMT.
Fikir Japon ordusundan geldi. Geçenlerde incelerken gördüm. Onlarda UZİ benzeri minebea ismini verdikleri 9mm para mikro Makinalı Tabanca kullanıyorlar. Önünde el tutacağı var. Ama namlu mazgaldan çıkacak kadar uzun.
Ben Fetoyü bahane ederek tüm mevkilere yandaş getirdiklerini düşünüyorum. Önlerine çıkanları atıyorlar hapise. Balyoz ve Ergenekonda da gördük. Hatta adına Feto 2.0 oluşumu bile çıkarsa şaşırmamak lazım.
Bu şahıs internette o yorumları yazan kişi mi acaba? Olay tam olarak nedir?emre.arslan yazdı: ↑27 Nis 2017, 15:14 Açığa alınan TBMM Koruma Daire Başkanlığı’nda görevli polis memuru H.A, "Ben vatan haini değilim." notu bırakarak intihar etmiş.
9103 polisin açığa alındığı olay ile ilgili sanıyorum.Komutan Logar yazdı: ↑27 Nis 2017, 15:23 Bu şahıs internette o yorumları yazan kişi mi acaba? Olay tam olarak nedir?
Bütün emniyet personellerinin kılık kıyafet, disiplin vs yönetmelikleri aynı, ancak PÖH'lerin sorumluluğu ve görev hassasiyeti gereği çok fazla karışılmıyor diye duydum. Halbuki ÖzKK'nin yaptığı görevler ve sorumluluğu PÖH'ün minimum 50 katıyken ÖzKK personelleri bile PÖH kadar rahat takılmıyor. Kurumlar arası fark diyelim.
Katrina sonrası ordu helikopterlerinin erzak atma ve kurtarma çalışmaları dışında bölgeye ilk ulaşan onlardı. Yağmacılık ve çetecilik adamın kültürü. Şaşırır mısın?
Kılık kıyafet ve "imaj" çok kötü. Bunu hakikaten beceremiyoruz.leventt yazdı: ↑24 Nis 2017, 21:35
Turizm polisi görev başında
İstanbul Emniyeti, turist sezonunun açılmasıyla birlikte "Milyon Taşı Huzur İstanbul" adıyla yeni bir projeyi hayata geçirdi. Proje kapsamında 'turizm polisleri' ünlü modacı Faruk Saraç'ın imzasını taşıyan turunculu-siyahlı üniformaları ve cincır diye tabir edilen tek kişilik motorlu araçları ile Eminönü sokaklarında işbaşı yaptılar.
Dediğiniz de mantıklı da, öyle olsa dizlik ve dirseklikte takmaları gerekmez mi?
Koca EGM imitasyon Çin mali abs oppcore kullanması bana daha vahim geldi hocam, keşke gidip Decathlon'dan 70₺ ye bisiklet kaskı alsaymış daha iyi olurmuş. Çok anlam veremediğim garip bir görüntü var zira arkadaşlarda.