yapabilme imkanimiz var mi ? suan ki durumda ne yapilabilir ?
Keske il olarak baglansaymis zamaninda.
Yıllar önce, orta sonda dershanedeki sosyal bilgiler hocam anlatıyordu bazen Kıbrıs’taki askerlik anılarını. Dolmuşta giderken asker olduğunu anlayan gençler ters düz konuşuyormuş o zamanlar. Bir gün yaşlı bir teyze tutmuş elinde öpmeye çalışmış. “Sen aldırma kuzum onlar Rum’un zulmünü görmedi ondan böyleler. Siz var olun. “ demiş. Düşünün bugünki gibi 3. Nesil değil daha ilk yeni nesilde yaşananlar böyleyken, büyük bir propaganda ve gerçeği aktarım sıkıntısı gözlerimizin önüne seriliyor.Pacific yazdı: ↑13 Eki 2020, 07:23 kktc nasıl bu hale geldi ?. Yani yavru vatan dediğimiz yer resmen bizden kurtulmak için çalışıyor. Demek ki bazı şeyleri yanlış yaptık. Barış harekatından sonra orayı yeteri kadar türkleştiremedik. Yeterli provakasyonu sağlayamadık. Çok serbest bırakmışız. Gençler iyice kopuk.
Hocam kimse unutmuyor. O zaman da bu satılmışlar vardı, bu zaman da. Tek fark sayıları artmış görünmekte. Ama adanın ortasında dev gibi TSK var. Akıncı yavşağı ayağını denk alacak. Cahilliğine, hainliğine devam ederse sonu belli.
Adam merhum Denktaş ın kurduğu partinin genel başkanı. Siyasi görüşü belli sonuçta. Siyasal İslamcılık lafını ilkdefa sizden duydum. Bu arada adamın özgeçmişin de 1991-92 yıllarında Ankara'daki FMC-Nurol Savunma Sanayi A.Ş.'de Finasman Müdürü olarak çalıştığı yazıyor. Bizden sayılır yani:)
Yahu hocam, bizim muhalefetimiz (parti ve medya olarak) için iktidara yakın kim varsa hepsi selefi. Onlarla çarpışan-rakip olan kimse seküler, modern kimseler. O yüzen bu tarz iddialara çok takılmamak gerekli. Ayrıca velev ki siyasal islamcı olsun Türkiye için çalışacaksa, Türkiye’nin lehine olacaksa herkese kapının açık olması taraftarıyım ben.
Annan Planı gibi kendi şah damarını kesecek bir referanduma evet demiş, Rum tarafının mallığı ve bitmeyecek türk düşmanlığı sebebi ile tarihi hatadam dönülmüş bir yer Kıbrıs. Kendi vatanında İngiliz' in 1. sınıf, Eu ve ABD ülkesi vatandaların ikinci sınıf, kendillerinin 3. sınıf, Taylantlı, Finli ve Türkiye' li halkı maymundan az önceye koyan ezik, bitik ve hain bir nesilin azımsanamayacak çokluğu var malesef yavru vatanda. Bizdeki soysuzun bile aklınca bir hayali var ama bunlarda o da yok. Tek dert AB' ye girmek. Bedeli ne olursa olsun. AB' ye girince sanki herşey bitecek, Fransız, Alman vatandaşı ile bir tutulacak. Bunlara eğitim işlemez. Beyin fpnksiyonları yitirilmiş artık. Ancak yeni nesillere olur hocam. O olana kadar bu it kopuk hain ile mücadeleye devam.fontana2000 yazdı: ↑19 Eki 2020, 11:35 Böyle konuşan biri % 5 oy alması gerekir en fazla ama nerdeyse seçimi kazanıyodu. Demek KKTC nin yarısı AB vatandaşı olayımda gerisi beni ırgalamaz kafasında.
Ayrica, bundan sonra ne olucak, ne yapacagiz? Bu kansizlara guven olmaz , Allah muhafaza bir sonraki secimde basimiz agriyabilir.goldenwings yazdı: ↑20 Eki 2020, 10:38 Biz ‘EVET be anamdan’ buraya nasıl geldik şok içindeyim. Hatadan ders mi çıkarılıyor yoksa süper üstün bir akıl var biz mi bilmiyoruz ? ya da şans mı ?